Robuust en verfijnd design

Met een grote voorliefde voor metaal en hout, zoek ik naar interessante combinaties van oude en nieuwe hout- of metaalbewerkingstechnieken. Door deze mix van oud en nieuw toe te passen in mijn ontwerpen, krijgt het ontwerp een mooie balans tussen modern en tijdloos design. Experiment in materiaal en compositie zorgt hierbij voor een vernieuwend en verrassend effect. Robuust en solide, maar toch rank en verfijnd.

Elke ruimte is uniek en vraagt om een aanpak passend bij de ruimte en uw wensen. Heeft u een idee of visie voor ogen? Ik denk graag mee over een gewenste uitstraling en oplossing. Samen vormen we het eerste idee. Alle elementen worden meegenomen tijdens het ontwerpproces en dit zorgt voor een uniek eindresultaat. Met zorg voor detail en kwaliteit wordt een op maat gemaakt ontwerp gerealiseerd dat nergens anders te vinden is. Van meubels, trappen en deuren tot gehele winkel- of kantoorinrichtingen.

Heeft u een vraag of wilt u meer van mijn werk zien? Bel of mail me, of maak een afspraak in mijn studio op de Fuutlaan in Eindhoven. Ik laat u graag voorbeelden en mogelijkheden zien.

Adres:
Fuutlaan 14K
5613 AB, Eindhoven

email: info@benpearce.nl

Ben Pearce meubelmaker ontwerper Eindhoven. uniek maatwerk