Wie Ben ik

Ik ben Ben Pearce, ontwerper en ambachtsman met een grote voorliefde voor hout en metaal. In mijn werk zoek ik graag naar interessante oude of juist nieuwe hout- of metaalbewerkingstechnieken die ik toepas in mijn ontwerpen. Deze ontwerpen kunnen variƫren van meubels tot winkelinrichtingen.

Voor een uniek en op maat gemaakt ontwerp denk ik graag mee over een gewenste uitstraling en oplossing. In mijn studio teken ik vervolgens het ontwerp uit, doe ik experimenten om de juiste uitstraling te krijgen en wordt het ontwerp uiteindelijk gemaakt. Zo kunt u mijn proces van dichtbij meemaken en kunnen we samen naar het gewenste resultaat werken.

Heb je een vraag of wil je graag meer van mijn werk zien? Bel of mail me gerust, of kom dan eens langs in mijn zelfgebouwde studio midden op Strijp S, Leidingstraat in Eindhoven. Ik laat je graag voorbeelden en mogelijkheden zien